tiistai 13. joulukuuta 2011

Uusi alku

Tämän ihanaisen kirjallisuusblogini pitäminen on vähän jäänyt. Ehkä voin syyttää vuoden 2009 kesälomaa ja sitä, etten ollutkaan koko ajan netin äärellä päivittämässä. Toisaalta en muista tuosta kesästä enää niin paljoa, jotta voisin hyvällä omallatunnolla sitä syyttää. Niinpä en ala edes selitellä, mihin on jäänyt ja miksi. (Voi myös olla, etten vaan jaksanutkaan kehittää aina kirjoitettavaa kaikesta lukemastani.)

Joka tapauksessa, kun tällaisenkin blogin olen itselleni mennyt luomaan, ajattelin herätellä sitä uudestaan henkiin - paremmalla onnella, toivottavasti. Henkiinherättämisinnossani aion myös hieman muuttaa konseptia: koska kirjallisuus ei ole ainut harrastuksistani, laajenee tämä blogi myös käsitöiden suuntaan. Olen vakaasti sitä mieltä, että nimi 'Kirjavaa' ei sulje missään määrin pois neuletöitä tai muita kätösin värkkäämiäni asioita, niistä kun usein kirjavia värejä löytyy.

Niinpä aloitamme tämän uuden elämän lähinnä tilannepäivityksellä; viime aikoina olen lukenut suurimmaksi osaksi ensi kevään pääsykokeita silmälläpitäen sosiologiaa, kaunokirjallisuudesta viimeksi norjalaisen Roy Jacobsin Ihmelapset. Käsitöissä taas työnalla on yksi joululahja ja yhdet villasukat, suunnitelmissa toinen joululahja ja yksi tunika.

Näillä tällä kertaa, katsotaan jatkoa.

Ei kommentteja: